Jsme zapojeni do těchto projektů:

Jsme zapojeni do projektu BIG ATCZ5, přeshraniční spolupráce

Projekt Interreg Rakousko-Česká Republika

Projekt podpora rozvoje edukačního prostředí školy

Projekt Mléko do škol

Projekt ZŠ a MŠ Borek _Jak I.

Projekt Digitalizujeme školu.

děkujeme Vám za spolupráci při přihlašování žáků do zájmových kroužků. Vzhledem k volné kapacitě u některých kroužků si Vám dovolujeme nabídnout ještě další možnost registrace, a to  ve středu 27. 9. 2023 od 7 - 17 hodin na uvedené kontaktní údaje. Opět uveďte jméno a příjmení dítěte, třídu, název zájmového kroužku a kontakt na zákonného zástupce. Jedná se o tyto zájmové kroužky:

 

  • Gymnastika: 2 volná místa (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.);
  • Poznáváme přírodu: 10 volných míst (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.);
  • Výuka AJ:  I. třída -  5 volných míst, II. Třída – 3 volná místa, III. třída – 7 volných míst, IV. Třída – 5 volných míst, V. třída – 8 volných míst (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).

 

V případě nižšího zájmu o výuku anglického jazyka, budou skupiny žáků spojeny. Na základě velkého počtu uchazečů o zájmový kroužek keramika, bude tento kroužek probíhat pro každou skupinu 1x za 14 dní, tak abychom uspokojili všechny žáky. V současné době řešíme otevření sportovního kroužku.

S úctou a přáním příjemného dne,

Mgr. Michaela Čermáková Šímová

ZÁVAZNÁ přihláška na kroužek - zde.

ZÁVAZNÁ přihláška na keramiku - zde.